Kapcsolat

Cég:
Pénztárgépjavító
és Irodagéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Adószám:11061250-2-05

Cím:3529 Miskolc
Vécsey Károly utca 7.
(Bejárat a Szabadságharc utca
felől a parkolón keresztül)

Telefon: +36 46 353 894 
Email: info@pikers.hu
Web: pikers.hu

Pénzügy, könyvelés - Csóré Emese
Telefon: +36 30 626 7825
E-mail: pikersmiskolc@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 16:00
Péntek: 8:00 - 14:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Alt Cash: Újraindítjuk a Sam4s pénztárgépek engedélyeztetését

2014.02.07.

Az idáig 17 féle online pénztárgép forgalmazási engedélyét megszerző Laurel Számítástechnikai Kft. segítségével az eddigieknél is biztonságosabbá tettük a kiskasszáinkat. Az NR-300-as, 240-es és 440-es modelleket hétfőn újra benyújtjuk engedélyeztetésre. Mivel nagy esélyt látunk arra, hogy készülékeink rövid időn belül engedélyt kapjanak, arra kérjük ügyfeleinket, hogy egyelőre ne rendeljenek meg más pénztárgépeket.

Megszüntettük azokat a biztonsági réseket, melyekre hivatkozva a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal visszavonta a Sam4s NR-300-as pénztárgép engedélyét, és leállította két másik kiskasszánk, az NR-240-es és 440-es modellek engedélyeztetési eljárását.

Készülékeink továbbfejlesztésében és tesztelésében a kereskedelmi eszközök piacán nagy tapasztalattal rendelkező és idáig 17 online pénztárgép fogalmazási engedélyét megszerző Laurel Kft. segített minket.

Az elmúlt hetek során nem csak az MKEH által kifogásolt rést javítottuk ki; jelentősen növeltük készülékeink biztonságát is. Egyebek mellett átalakítottuk az Adóügyi Ellenőrző Egységünket, és megerősítettük a pénztárgépek mechanikai védelmét.

Az NR-300-as, 240-es és 440-es modellt hétfőn adjuk be újra engedélyeztetésre. Mivel valós esélyt látunk arra, hogy a három pénztárgép rövid időn belül megkapja a szükséges engedélyeket, arra kérjük ügyfeleinket, hogy a jogszabályokban meghatározott utolsó időpontig, február 17-ig ne rendeljenek más készüléket.

Az új engedélyezési eljárásokat azért indítottuk el, hogy ügyfeleink akkor se maradjanak pénztárgép nélkül, ha a szerdán beadott fellebbezésünket elutasítják. A készülékek szállítására továbbra is készen állunk, a pénztárgépek eljuttatását a megadott címekre azonnal megkezdjük, ha jóváhagyják a beadványunkat.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!