Kapcsolat

Cég:
Pénztárgépjavító
és Irodagéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Adószám:11061250-2-05

Cím:3529 Miskolc
Vécsey Károly utca 7.
(Bejárat a Szabadságharc utca
felől a parkolón keresztül)

Telefon: +36 46 353 894 
Email: info@pikers.hu
Web: pikers.hu

Pénzügy, könyvelés - Csóré Emese
Telefon: +36 30 626 7825
E-mail: pikersmiskolc@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 16:00
Péntek: 8:00 - 14:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Nemzeti Dohányboltok működését érintő jövőbeni változások

2015.08.17.

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Dohányboltok működését érintő jövőbeni változásokról – különös tekintettel az Országos Dohányboltellátó Kft. indulásáról – szóló ismertető anyagunkat, az Információk -> Közlemények menüpontban töltheti le, illetve ide kattintva érheti el.

Az Országos Dohányboltellátó Kft. hivatalos weboldalán, mely a www.odbe.hu címen elérhető el, további hasznos információkat talál többek között a dohányboltok kondíciós listájáról, a raktárak, valmint Cash&Carry-k elhelyezkedéséről, a Gyakran Ismételt Kérdésekről, továbbá a Folyamatleírás menüpont is segítséget nyújt a regisztráció elvégzéséhez.

A weboldalon, 2015. október 21-én elindult a kiskereskedők on-line regisztrációja, aminek végrehajtása elengedhetetlenül szükséges a későbbi megrendelések leadásához, így kérjük, hogy amennyiben még nem tette ezt meg, akkor minél előbb látogasson el a www.odbe.hu/regisztracio oldalra.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a változásokat érintő hasznos információk folyamatosan kerülnek frissítésre, érdemes tehát mind az www.odbe.hu, mind a www.nemzetidohany.hu weboldalát rendszeresen látogatni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!